Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le biscuit
- 4 œufs
- 2 jaunes d'œufs
- 130 g de sucre en poudre
- 120 g de beurre demi-sel
- 100 g de farine de blé
La ganache au chocolat
- 200 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
La crème chantilly
- 380 g de crème liquide 35% m.g. (dont 200 g de crème très froide)
- 20 g de sucre glace maison
- 3 c. à soupe de caramel au beurre salé
- 1 c. à café de cacao en poudre non sucré
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2553 kJ / 613 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 45 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Tartelette chocolat-citron meringuée
3 Std. 45 Min
Gâteau en verrine
40min
Wedding cake de Gaëlle (Finale Thermostars 2017)
3 godz. 15 min
Bûche aux épices façon tatin
1h 15min
Gâteau aux 3 chocolats
2hod. 55min
Bûche royale
3 Std. 50 Min
Bûche chocolat-cassis
1 Std. 45 Min
Croissants façon pain au chocolat
3h 35min
Gâteau magique au caramel au beurre salé
3 godz. 15 min
Layer cake
1 Std. 45 Min
Bûche roulée vanille-chocolat
2 Std.
Bûche express au praliné
45min