Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La dacquoise
- 170 g de sucre en poudre
- 20 g de farine de blé
- 90 g d'amandes en poudre
- 100 g de blancs d'œufs
La crème pâtissière
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
- 250 g de lait
- 3 jaunes d'œufs
- 30 g de farine de maïs
- 70 g de sucre en poudre
- 250 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 500 g de framboises fraîches
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1640 kJ / 391 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Sacharidy
- 41.5 g
- Tuk
- 20 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Le macaron caramel
1 Std. 50 Min
Dacquoise praliné-chocolat
50 min
Crémeux au fromage blanc sur sablé breton
6h
Fraisier
12 godz. 45 min
Bavarois chocolat-framboise et mousse de pêche
15 Std.
Religieuses au café
3h 45min
Macarons chocolat-caramel
2h 30min
Bavarois meringué aux fraises
4h
Choux vanille-framboise
2h 30min
Miroir à la framboise
15 Min
Crème diplomate aux fruits
1h
Paris-brest en bouchée
2h 35min