Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 240 g de beurre demi-sel, coupé de morceaux
- 240 g de sucre en poudre
- 4 jaunes d'œufs
- 380 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 1 œuf
- 1 pincée de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 3079 kJ / 730 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Sacharidy
- 85.8 g
- Tuk
- 38.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gâteau "Petit Duc"
30 min
Quiche auvergnate
1h 20 min
AVRIL - Riz au lait et caramel au chocolat - Nicolas Masse
2h
Galette tout chocolat
1sa 35 dk
Broyé du Poitou
1h 15 min
Galette magique des Rois
3 Std. 15 Min
Gâteau brigadier
2h 30 min
Fenetra de Toulouse
1h 30min
Paille à la confiture
1h 30min
Gratin crémeux à la normande
1h 5 min
Gâteau nantais
1h
Gâteau magique à la vanille
3 Std. 15 Min