
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La génoise
- 4 œufs
- 140 g de sucre en poudre
- 20 g de beurre et un peu pour le moule
- 100 g de farine de blé et un peu pour le moule
- 40 g de cacao en poudre
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
La ganache au chocolat blanc et le montage
- 400 g de crème liquide 35% m.g.
- 100 g de mascarpone
- 400 g de chocolat blanc détaillé en morceaux
- 300 g de mangue coupée en lanières
La ganache au chocolat noir et la finition
- 200 g de crème liquide 35% m.g.
- 100 g de mascarpone
- 300 g de chocolat noir détaillé en morceaux
- 200 g de biscuits en bâtonnet, type Fingers au chocolat blanc et au chocolat noir
- 150 g crêpe dentelle
- 8 œufs de Pâques en chocolat
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 612.2 kcal / 2559.2 kJ
- Protein
- 7.6 g
- Tuk
- 39 g
- Sacharidy
- 57.7 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte pascale aux fruits rouges
1hod. 25min
Entremets aux 2 chocolats
2hod. 15min
Bûche roulée au caramel au beurre salé et croustillant praliné
3hod.
Bavarois meringué aux fraises
4hod.
Domino aux fraises
13hod.
Entremets aux deux chocolats
35min
Bûche roulée vanille-chocolat
2hod.
Nid de Pâques
1hod. 45min
Bûche glacée
8hod.
Gâteau piñata surprise au chocolat
3hod.
Bavarois aux trois chocolats
15hod.
Gâteau aux 3 chocolats
2hod. 55min