Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La génoise
- 20 g de beurre
- 100 g de farine de blé
- 4 œufs
- 140 g de sucre en poudre
- 40 g de cacao en poudre
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
La ganache au chocolat blanc et le montage
- 400 g de crème liquide, 35% m.g.
- 100 g de mascarpone
- 400 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 300 g de mangue, coupée en lanières
La ganache au chocolat noir et la finition
- 200 g de crème liquide, 35% m.g.
- 100 g de mascarpone
- 300 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 200 g de biscuits en bâtonnet, type Fingers, au chocolat blanc et au chocolat noir
- 150 g crêpe dentelle
- 8 oeufs de Pâques en chocolat en chocolat
- Nutriční hodnoty
- na 16 parts
- Kalorie
- 40947 kJ / 9796 kcal
- Protein
- 122 g
- Sacharidy
- 923 g
- Tuk
- 624 g
- Vláknina
- 50 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Napolitain
73h 40 min
Gâteau de Pâques
1 Std. 55 Min
Bavarois chocolat-framboise et mousse de pêche
15 godz.
Génoise
1 godz. 50 min
Entremets aux 2 chocolats
2sa 15 dk
Bavarois pêche et fruits d'été
12h 45min
Entremets aux deux chocolats
35min
Gâteau aux 3 chocolats
2 godz. 55 min
Bavarois poire-chocolat
14 Std. 30 Min
Bavarois aux fraises
6h 25min
Bavarois framboise-chocolat blanc
15h 30min
Bavarois aux trois chocolats
15 godz.