Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La génoise
- 4 œufs
- 140 g de sucre en poudre
- 20 g de beurre, et un peu pour le moule
- 100 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 40 g de cacao en poudre
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
La ganache au chocolat blanc et le montage
- 400 g de crème liquide 35% m.g.
- 100 g de mascarpone
- 400 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 300 g de mangue, coupée en lanières
La ganache au chocolat noir et la finition
- 200 g de crème liquide 35% m.g.
- 100 g de mascarpone
- 300 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 200 g de biscuits en bâtonnet, type Fingers, au chocolat blanc et au chocolat noir
- 150 g crêpe dentelle
- 8 œufs de Pâques en chocolat
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2559.2 kJ / 612.2 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Sacharidy
- 57.7 g
- Tuk
- 39 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bavarois aux trois chocolats
15 Std.
Bavarois framboise-chocolat blanc
15 Std. 30 Min
Fraisier
12sa 45 dk
Entremets aux fraises de Plougastel
5h
Le rose-framboise
5h
Saint-honoré au chocolat et à l'orange
2 Std. 15 Min
Nid de Pâques
1 Std. 45 Min
Gâteau aux 3 chocolats
2 godz. 55 min
Mini-bavarois chocolat et framboise
4h 15min
Entremets aux 2 chocolats
2 Std. 15 Min
Bavarois aux fraises
6 godz. 25 min
Tarte tropézienne
3h