Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- Paniermehl zum Ausstreuen der Form
- 5 Laugenbrezeln, altbacken, ohne Salz auf der Kruste (350 g), in Stücken (1-2 cm)
- 60 g Bergkäse, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 500 g Milch
- 4 Eier
- 30 g Mehl
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 Prisen Muskat, gerieben
- 1500 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 713 kJ / 170 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Wurstknöpfle (Bayern)
45min
Ofenschlupfer
1 godz. 5 min
Schwäbische Lasagne
45min
Knödelteig-Schnitten
35 Min
München - Leberkäs'-Salat mit Brezelcroutons
35 Min
Semmelknödel
50min
Kas-Press-Knödel
45min
Brotknöpfle
35 Min
Schwäbische Pfitzauf
40min
Brezelknödel mit Rahmsauerkraut und Leberkäse
1h
Rindergulasch mit Brezenknödel
2h
Breznknödel mit Feldsalat und Speck
1h 15 min