Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Nussboden
- Butter zum Einfetten
- 250 g brauner Zucker
- 270 g Haselnüsse
- 8 Eier, getrennt
- 1 Prise Salz
- 40 g Wasser
- 100 g Mehl
- 1 Pck. Backpulver
Creme und Fertigstellung
- 7 Blätter weiße Gelatine
- 600 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Ei
- 20 g Wasser
- 2 Tropfen Rumaroma
- 40 g Zucker
- 60 g Haselnusskrokant
- 6 EL Rum, braun (ca. 60 g)
- 10 g Kokosraspeln (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2234 kJ / 534 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 35 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Napoleonhüte
2h
Kloster-Cremetorte
12h
Orangen-Schokoladen-Torte
3u. 40min
Latte-Macchiato-Torte
5h 30 min
Sanddorn-Torte (Mecklenburg-Vorpommern)
10u. 45min
Schoko-Mocca-Sahne-Torte
4 Std. 30 Min
Himbeer-Nuss-Hochzeitstorte mit Karamelldripping
48u.
Kirsch-Vanille-Torte
24 godz.
Etagentorte
7h
Mango-Joghurt-Torte mit Frischkäse
10 Std.
Flockentorte
2u. 25min
Allrounder-Torte
1h 30min