Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Nussboden
- Butter zum Einfetten
- 250 g brauner Zucker
- 270 g Haselnüsse
- 8 Eier, getrennt
- 1 Prise Salz
- 40 g Wasser
- 100 g Mehl
- 1 Pck. Backpulver
Creme und Fertigstellung
- 7 Blätter weiße Gelatine
- 600 g Sahne
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Ei
- 20 g Wasser
- 2 Tropfen Rumaroma
- 40 g Zucker
- 60 g Haselnusskrokant
- 6 EL Rum, braun (ca. 60 g)
- 10 g Kokosraspeln (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2234 kJ / 534 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 35 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bienenstich
3 Std.
Bienenstich
5h 30min
Haselnuss-Baiser-Torte mit Bananen-Karamell-Füllung
3 Std. 15 Min
Orangen-Schokoladen-Torte
3h 40 min
Kloster-Cremetorte
12h
Kirsch-Vanille-Torte
24h
Flockentorte
2h 25min
Nuss-Biskuit-Torte mit Himbeersahne
3 Std.
Mohnkuchen mit Streuseln
1h 25min
Apfel-Schmand-Torte
2 Std.
Streuselkuchen mit Quarkfüllung
1 Std. 15 Min
Mascarpone-Apfel-Torte
6óra