Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 2 Eier
- 50 g Milch
- 50 g Zucker
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 350 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 120 g Butter, weich, in Stücken
- 1 Prise Salz
Belag
- ½ Zitrone, unbehandelt, Schale dünn abgeschält
- 50 g Zucker
- 400 g Quark, 40% Fett
- 20 g Sonnenblumenöl
- 10 g Speisestärke
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1520 kJ / 363 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 1.4 g
Alternativní recepty
Pfirsich-Streusel-Käsekuchen
1h 45 min
Buttermilchkuchen
50 min
Quark-Hefe-Kuchen
1 Std. 20 Min
Mohnstriezel
2 Std. 15 Min
Hefezopf mit Puddingfüllung
1h 30min
Französischer Hefekuchen mit Vanillecreme
3 Std.
Apfel-Grieß-Kuchen
3 Std.
Puddingschnecken
2h
Mohnblume
1h 10 min
Streuseltaler
1h 45 min
Apfeltaschen
2 Std. 40 Min
Hefeschnecken
1u. 40min