Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 10 g Olivenöl
- 250 g Zucchini, in Stücken
- 100 g rote Paprika, in Stücken
- 100 g grüne Paprika, in Stücken
- 300 g Fleischtomaten, in Stücken
- 20 g Tomatenmark
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 499 kJ / 119 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 2 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 5.1 g
- Sodík
- 318 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paprika-Curry-Suppe mit Rindfleisch
50 Min
Kohlsuppe
45 Min
Mexikanischer Feuertopf
45 Min
Sauerkraut-Eintopf
35 Min
Sauerkraut-Tomaten-Eintopf
45 Min
Gemüse-Eintopf mit Feta
25 Min
Sauerkraut-Tomaten-Eintopf
45 Min
Kichererbsenletscho mit Schnittlauchrahm
35 Min
Zucchinitopf mit Kichererbsen und Rosinen
30 Min
Rauchiger Bohneneintopf
30 Min
Bohnen-Tomaten-Eintopf
45 Min
Tomatenreis Mexiko
50 Min