Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Blattspinat, TK, aufgetaut, ausgedrückt, zerzupft (siehe Tipp)
- 500 g Wasser
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Prise Muskat
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 60 g Perlgraupen, mittel
- 2 geräucherte Mettwürstchen (à ca. 100 g), in Scheiben (1 cm)
- 200 g Süßkartoffeln, in Würfeln (2 cm)
- 50 g Crème fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2524 kJ / 603 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 34 g
- Vláknina
- 5.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fencheleintopf
35 min
Kürbis-Erbsen-Eintopf
40 min
Fenchel-Quinoa-Suppe
25 min
Möhren-Fenchel-Eintopf mit Lachs
30 min
Möhren-Fenchel-Durcheinander
45 min
Süßkartoffel-Eintopf mit Kabanossi
1 Std. 50 Min
Linsen-Süßkartoffel-Eintopf
1 Std.
Grünkohleintopf mit Graupen und Chorizo
1 Std.
Fenchel-Möhren-Eintopf
40 min
Erbsen-Kartoffel-Stampf mit Wiener Würstchen
50 min
Kartoffel-Kürbis-Gulasch
40 min
Linsen-Kürbis-Eintopf
1 Std.