Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- ½ Blumenkohl (ca. 300 g), in kleinen Röschen
- 2 Pck. passierte Tomaten (à 500 g)
- 300 g Wasser
- 70 g Bulgur
- 80 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft, in dünnen Streifen
- 20 - 25 g Balsamico, dunkel, nach Geschmack
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht,
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Zucker
- 200 g Feta, zerbröselt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1673 kJ / 400 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 8.8 g
Alternativní recepty
Bulgur-Brokkoli-Eintopf
30min
Rote Linsensuppe
40min
Kichererbsen-Eintopf
30min
Tomaten-Bohnen-Suppe
25 Min
Sauerkraut-Tomaten-Eintopf
45min
Bohnen "bretonische Art" (Eintopf)
35min
Tomatensuppe mit Bulgur
50 Min
Sauerkrautsuppe mit weißen Bohnen
40min
Kidneybohnen-Curry
30min
Arabischer Eintopf Koshari
35min
Linsen-Tomaten-Suppe
30min
Bohnen-Tomaten-Eintopf
45min