Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- ½ Blumenkohl (ca. 300 g), in kleinen Röschen
- 2 Pck. passierte Tomaten (à 500 g)
- 300 g Wasser
- 70 g Bulgur
- 80 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft, in dünnen Streifen
- 20 - 25 g Balsamico, dunkel, nach Geschmack
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht,
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Zucker
- 200 g Feta, zerbröselt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1673 kJ / 400 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 8.8 g
Alternativní recepty
Linsen-Tomaten-Suppe
30 min
Kidneybohnen-Curry
30 min
Tomatensuppe mit Bulgur
50min
Sauerkraut-Tomaten-Eintopf
45 min
Marokkanische Kichererbsensuppe
55 min
Arabischer Eintopf Koshari
35min
Zucchinitopf mit Kichererbsen und Rosinen
30 min
Möhrencreme mit Quinoa
1h
Kohlcurry mit Mandeln für Ungeduldige
25 min
Rauchiger Bohneneintopf
30 min
Bulgur-Brokkoli-Eintopf
30 min
Auberginen-Chili
25 min