
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g Zwiebeln halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 rote Chilischote, frisch klein, entkernt
- 4 Stängel Oregano abgezupft
- 20 g Olivenöl
- 30 g Tomatenmark
- 10 g Zitronensaft
- 650 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 300 g Zucchini längs halbiert, in Scheiben (ca. 1 cm)
- 1 Dose Kichererbsen (Abtropfgew. 265 g)
- 50 g Rosinen
- 150 g Cherry-Tomaten halbiert oder geviertelt, je nach Größe
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 217 kcal / 912 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 7 g
- Sacharidy
- 25 g
- Vláknina
- 5.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Blumenkohl-Linsen-Curry
45min
Sauerkraut-Tomaten-Eintopf
45min
Blumenkohl-Bohnen-Gemüse
40min
Bohnen-Spinat-Eintopf mit Quinoa
35min
Süss-saures Veggi-Ragout
50min
Herzhafter Gemüseeintopf
40min
Scharfer Kartoffel-Paprika-Topf mit Räuchertofu
2hod.
Rote-Linsen-Gratin
1hod. 20min
Auberginen-Chili
25min
Linsen-Auflauf
1hod. 20min
Kichererbsen-Eintopf
30min
Blumenkohl-Curry
30min