Zucchinitopf mit Kichererbsen und Rosinen

Zucchinitopf mit Kichererbsen und Rosinen

3.7 575 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 Portionen

Suroviny

  • Zwiebeln halbiert
    120 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • rote Chilischote, frisch klein, entkernt
    1
  • Oregano abgezupft
    4 Stängel
  • Olivenöl
    20 g
  • Tomatenmark
    30 g
  • Zitronensaft
    10 g
  • Wasser
    650 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Zucchini längs halbiert, in Scheiben (ca. 1 cm)
    300 g
  • Kichererbsen (Abtropfgew. 265 g)
    1 Dose
  • Rosine
    50 g
  • Cherry-Tomaten halbiert oder geviertelt, je nach Größe
    150 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 8 g
Kalorie 912 kJ / 217 kcal
Tuk 7 g
Vláknina 5.9 g
Sacharidy 25 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...