Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 4 Knoblauchzehen
- 20 g Öl
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 700 g Wasser
- 1 EL Essig
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 130 g Reis
- 60 g rote Linsen
- 80 g Gabelspaghetti
- 1 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- Sambal Oelek nach Geschmack
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1339 kJ / 319 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kichererbsen "Alentejo-Style"
40min
Kichererbsen und Tomaten Rogan Josh
25 min
Marokkanische Kichererbsensuppe
55 min
Gigantes (Weiße Riesenbohnen im Tomatensud)
45 Min
Bohnen-Kartoffel-Curry
40min
Chana Masala
45 Min
Kichererbsen-Eintopf
30 Min
Tomaten-Bulgur-Suppe mit Blumenkohl
45 Min
Bohnen "bretonische Art" (Eintopf)
35 Min
Kidneybohnen-Curry
30 Min
Linsen-Tomaten-Suppe
30 Min
Bohnen-Tomaten-Eintopf
45 Min