Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 - 6 Knoblauchzehen
- 50 g Sardellenfilets, in Öl, abgetropft
- 400 g Oliven, schwarz, entsteint
- 100 g Kapern, abgetropft
- 100 g Thunfisch, in Lake, abgetropft
-
10
g Cognac
nebo 10 g Weinbrand - 10 g Olivenöl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 759 kJ / 181 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Olivenpesto
15min
Bruschetta mit Bohnen-Kapern-Creme
10 min
Salsa Verde
10 min
Vitello Tonnato
48 Std.
Thunfischmousse
10 min
Mojo für Meeresfrüchte
10 min
Tortilla mit Oliven-Tapenade
35min
Thunfisch-Bohnen-Püree zu Gemüsestiften
10 min
Thunfischsauce mit Joghurt
5 Min
Thunfisch-Tapenade
5 Min
Zitrus-Aioli
10 min
Oliven-Paté
5 Min