
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mayonnaise
-
250
g Rapsöl
nebo 250 g Sonnenblumenöl - 1 Ei
- 1 TL Senf mittelscharf (z.B. Estragon-Senf)
- 20 g Zitronensaft, frisch gepresst
- ½ TL Salz
- 1 Msp. Pfeffer aus der Mühle (z.B. Sansibar-Pfeffer)
Gazpacho
- 1 Salatgurke
- 15 Cherry-Tomaten
- 1 gelbe Paprika in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 800 g Strauchtomaten halbiert
- 125 g natives Olivenöl
- 100 g Gemüsebrühe, flüssig
- 10 g Weißweinessig
- 2 gestr. TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ½ TL Pfeffer aus der Mühle (z.B. Sansibar-Pfeffer), und etwas mehr zum Würzen
Avocadotatar
- 3 Avocados geschält (ca. 400-450 g Fruchtfleisch), in Stücken
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer aus der Mühle (z.B. Sansibar-Pfeffer)
- 25 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 50 g Crème fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 744 kcal / 3118 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 75 g
- Sacharidy
- 11 g
- Vláknina
- 6.7 g
Alternativní recepty
Gazpacho
20min
Zabaglione
15min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2hod. 45min
Wassermelonen- Gazpacho
1hod. 30min
Manchegocreme mit Cherry-Tomaten und schwarzen Oliven
30min
Gazpacho | Petersilie | Burrata
1hod. 50min
Gazpacho Andalusia
40min
Erdbeer-Gazpacho
40min
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1hod. 15min
Sashimi vom Thunfisch mit Limetten-Sesam-Vinaigrette
20min
Limettensorbet mit Gin
3hod. 45min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10min