Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Knoblauchzehen
- 3 - 4 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 1 Zwiebel, halbiert
- 40 g Kapern, eingelegt, abgetropft
- 3 Sardellenfilet, in Öl, abgetropft
- 60 g Olivenöl
- 25 g Zitronensaft
- 10 g Balsamico, dunkel
- 1 Prise Salz
- 1 TL Worcester-Sauce
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 636 kJ / 152 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 Min
Salsa Verde
10min
Vitello Tonnato
48h
Sashimi vom Thunfisch mit Limetten-Sesam-Vinaigrette
20 Min
Tapenade
5min
Grüne Steaksauce
10min
Focaccia mit Sardellen
1 Std. 45 Min
Zitrus-Aioli
10min
Kräuterbutter au Café de Paris
1óra 10p
Thunfischsauce mit Joghurt
5min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20 Min
Chimichurri mit Chili - argentinische Steaksauce
3h