
Kompatibilní verze
Gekühlte Erbsen-Gazpacho mit Buttermilchschnee
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Suppe
- 600 g Erbsen, TK leicht angetaut (20 Minuten)
- 60 g Frühlingszwiebeln in Stücken
- 500 g Buttermilch
- 60 g Olivenöl
- 2 Stängel Minze abgezupft
- 10 g Meersalz
Buttermilchschnee
- 500 g Buttermilch
- 5 g Meersalz
- 1 Prise Cayenne-Pfeffer
Marinierte Erbsen und Fertigstellung
- 1 Limette unbehandelt, Schale dünn abgerieben
- 300 g Erbsen, TK aufgetaut
- 20 g Olivenöl
- 1 Prise Meersalz
- 1 Stängel Minze abgezupft, in Streifen geschnitten
- 150 g Schinken, gekocht in Scheiben, in Streifen (1 cm)
- Öl zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 393 kcal / 1646 kJ
- Protein
- 23 g
- Tuk
- 19 g
- Sacharidy
- 27 g
- Vláknina
- 8.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30min
Steinpilzcappuccino mit Speck
50min
Wassermelonen- Gazpacho
1hod. 30min
Kalte Caprese-Suppe
2hod. 15min
Gazpacho Andalusia
40min
Avocadokaltschale mit Räucherlachsverhackertem
15min
Erbsen-Minz-Suppe
30min
Erdbeer-Gazpacho
40min
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50min
Tomatendressing | Portwein | Apfel
5hod. 30min
Ravanello Tonnato
20min
Petersilienwurzel-Suppe mit Rote-Linsen-Püree
1hod.