Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Suppe
- 600 g Erbsen, TK, leicht angetaut (20 Minuten)
- 60 g Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 500 g Buttermilch
- 60 g Olivenöl
- 2 Stängel Minze, abgezupft
- 10 g Meersalz
Buttermilchschnee
- 500 g Buttermilch
- 5 g Meersalz
- 1 Prise Cayenne-Pfeffer
Marinierte Erbsen und Fertigstellung
- 1 Limette, unbehandelt, Schale dünn abgerieben
- 300 g Erbsen, TK, aufgetaut
- 20 g Olivenöl
- 1 Prise Meersalz
- 1 Stängel Minze, abgezupft, in Streifen geschnitten
- 150 g Schinken, gekocht, in Scheiben, in Streifen (1 cm)
- Öl zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1646 kJ / 393 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 8.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Weiße Tomatensuppe
40min
Fenchel-Maroni Suppe
35min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40min
Kalte Erbsen-Basilikum-Suppe
35min
Roastbeef-Schiffchen
6h
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10h
Gurkenkaltschale mit Avocado
1h 15min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 Min
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30min
Geeiste Mousse mit Tonkabohne und Rotweinsauce
8 Std. 20 Min
Wassermelonen- Gazpacho
1u. 30min
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50 Min