Bouillabaisse

Bouillabaisse

4.5 85 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
4 Portionen

Suroviny

  • Miesmuscheln, frisch, gesäubert mit Schale
    300 g
  • Garnelen, roh, geschält
    150 g
  • Porreestange in Ringen (ca. 5 mm)
    1
  • Kabeljau in mundgerechten Stücken
    150 g
  • Zanderfilet, mit Haut in mundgerechten Stücken
    150 g
  • Lachsfilet, frisch, ohne Haut in mundgerechten Stücken
    150 g
  • Schalotten halbiert
    3
  • Fenchel in Stücken
    150 g
  • Knollensellerie in Stücken
    50 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • Tomaten geviertelt
    500 g
  • Tomatenmark
    60 g
  • Hummersuppenpaste oder Krustentierpaste (z.B. von Lacroix)
    40 g
  • Weißwein trocken
    50 g
  • Wermut (z.B. Noilly Prat)
    20 g
  • Fischfond (z.B. von Lacroix)
    800 g
  • Safranfäden (z.B. von Fuchs)
  • Thymian
    2 Stängel
  • Lorbeerblatt, getrocknet
    1
  • schwarze Pfefferkörner
    5

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 45 g
Kalorie 1917 kJ / 458 kcal
Tuk 22 g
Vláknina 6 g
Sacharidy 14 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...