Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hackbällchen
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 500 g Rinderhackfleisch
- 20 g Mehl
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 Stängel Minze, abgezupft
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Hühnerbrühe (für 0,5 l)
Zitronensauce
- 30 g Mehl
- 100 g Sahne
- 10 g Zucker
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Hühnerbrühe (für 0,5 l) - ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 EL Zitronenschale, unbehandelt, gerieben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1660 kJ / 392 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Knoblauchsuppe mit Hackfleischklößchen
50 min
Rote Zwiebelsuppe mit Hackbällchen
40 min
Hähnchen mit Pinienkernen und Zwiebeln
1h 30min
Honig-Senf-Hähnchen mit Knoblauch-Blumenkohl-Püree
50 min
Beschwipster Gockel
9 Std.
Kasseler mit Grüner Sauce
40 min
Hähnchenbrust Genovese
35 min
Hähnchen-Spargel-Tartelettes
1 Std. 35 Min
Geflügel-Zitronen-Suppe
25 min
Szegediner Hackbraten
1 Std. 20 Min
Hähnchen-Ragout
45 min
Hackfleischrolle mit Kartoffeln und Rotweinsauce
2u. 30min