Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g Champignons, Ø 4 cm (ca. 35 Stück)
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 300 g Hackfleisch, gemischt
- 1 Ei
- ½ TL Pfeffer
- 200 g Rinderfond
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 164 kJ / 39 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lachsbällchen auf Spinatrahm
45min
Krabben-Lachs-Küchlein
1h
Vol-au-vents mit Kabeljau
50min
Gemüse-Leber-Torte
1h 50 min.
Russische Blätterteigpastete mit Lachs (Kulebjak)
1h 30min
Schwalbennester (Ei im Fleischteig)
1 Std. 10 Min
Hähnchenunterschenkel mit Pflaumenglasur
40min
Tomatensaft
10min
Hackfleischrolle mit Gemüse und Pilz-Sahne-Sauce
1h 50 min.
Knoblauch-Pfeffer-Garnelen
25min
Kaninchen alla Liguria
10h
Gedämpfter Lachs mit Kaffee-Hollandaise
40min