Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g Roastbeef, flach, ohne Fettdeckel
- 400 g Strauchtomaten, geviertelt
- 10 Basilikumblätter, frisch
- 2 EL Essig
- 9 Prisen Salz
- 1 Prise Zucker
- 3 TL Senf, grob
- 5 EL Öl
- Pfeffer zum Würzen
- 400 g Brokkoliröschen
- 500 g Wasser
- 400 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 2 EL Butter
- 50 g Milch
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2396 kJ / 571 kcal
- Protein
- 52 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 28 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schweinefilet mit Fenchelgemüse und Champignonweizen
50 min
Kalbstafelspitz
50 min
Lammhüfte mit Erbsen-Minz-Püree
50 min
Schweinefilet mit Senfsauce
50 min
Gefüllte Lammbuletten
1h 10 min
Speck-Keulen mit Rahmsauerkraut
1h 30min
Rinderhüfte mit Gemüse
40 min
Zander mit Spinat
30 min
Seeteufel an Tomatenrahm mit grünen Bohnen und Grillkartoffeln
40 min
Rinderfilet mit Kartoffelgratin und Senfbutter
1h 45 min
Rindersteaks mit Kartoffelplätzchen und Rucolasalat
9 Std.
Entenkeule mit Maronen-Kartoffel-Püree und Fenchelgemüse
1 Std.