Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hackbällchen
- 1 Knoblauchzehe
- 250 g Hackfleisch, gemischt
- 1 Ei
- 35 g Paniermehl
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
Zwiebelsuppe und Fertigstellung
- 180 g rote Zwiebeln, halbiert
- 40 g Öl
- 50 g Tomatenmark
- 1000 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 1 Prise Pfeffer
- ½ TL Paprika edelsüß
- 25 g roter Portwein
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1318 kJ / 315 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Makkaroni-Hackfleisch-Suppe
50min
Knoblauchsuppe mit Hackfleischklößchen
50min
Paprika-Curry-Suppe mit Rindfleisch
50min
Gulaschsuppe
1 godz. 15 min
Sauerkraut-Eintopf
35min
Hackbällchen-Suppe
35min
Käsesuppe
35min
Zwiebelsuppe
40min
Sauerkraut-Tomaten-Eintopf
45 min
Mexikanische Maiscremesuppe mit Pute
40min
Pekingsuppe
45 min
Paprika-Rindfleisch-Eintopf
50min