Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 Stängel Petersilie, abgezupft
- 4 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 4 EL Olivenöl
- 6 Zwiebeln (180 g), Hälften in je 3 Spalten geschnitten
- 3 Knoblauchzehen, in feinen Scheiben
- 300 g Möhren, in schrägen Stücken (1 cm)
- 2 rote Paprika (à 180 g), in Stücken (2 cm)
- ¾ TL Salz
- 7 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Zucker
- 600 g Rinderhüftsteak, am Stück
- 80 g Weißwein
- 120 g Geflügelfond
- Fleur de Sel zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1505 kJ / 359 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 17 g
Alternativní recepty
Maischolle mit Pumpernickelkruste und Salat
35 Min
Schweinefilet à la Tafelspitz
50min
Gefüllte Poulardenbrust mit Morcheln und Ingwer-Karotten
50min
Kalbsfilet mit Antipasti-Gemüse
1h
Entenbrust mit Orangen-Ingwer-Sauce, Kartoffelpüree und grünen Bohnen
1h 10min
Hähnchen und Garnelen mit saisonalem Gemüse (富贵虾球)
30min
Rinderfilet im Speckpäckchen
50min
Kalbstafelspitz
50min
Kalbsmedaillons mit Sauce Béarnaise und Fingermöhren
1h
Schweinefilet mit Rotweinsauce und Gemüse
45min
Saltimbocca mit Kartoffel-Paprika-Gemüse
50min
Schweinefilet mit Rotwein-Frischkäsesauce
1h