Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 Stängel Petersilie, abgezupft
- 4 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 4 EL Olivenöl
- 6 Zwiebeln (180 g), Hälften in je 3 Spalten geschnitten
- 3 Knoblauchzehen, in feinen Scheiben
- 300 g Möhren, in schrägen Stücken (1 cm)
- 2 rote Paprika (à 180 g), in Stücken (2 cm)
- ¾ TL Salz
- 7 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Zucker
- 600 g Rinderhüftsteak, am Stück
- 80 g Weißwein
- 120 g Geflügelfond
- Fleur de Sel zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1505 kJ / 359 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 17 g
Alternativní recepty
Entenbrust mit Orangen-Ingwer-Sauce, Kartoffelpüree und grünen Bohnen
1h 10min
Schweinemedaillons mit Spitzkohl-Pilz-Rahm
30 Min
Roastbeef mit Brokkoli-Kartoffel-Püree
2 Std.
Kalbstafelspitz
50 Min
Lammrücken mit Kräutermarinade, Trüffelpolenta und Bohnen
1h
Bobbia mit Rinder-Minutensteak
50 Min
Speck-Keulen mit Rahmsauerkraut
1h 30min
Schweinefilet à la Tafelspitz
50 Min
Filets mit Apfel-Zwiebel-Sauce
3ωρ.
Rindersteaks mit Kartoffelplätzchen und Rucolasalat
9 godz.
Hirschragout mit frischen Pfifferlingen
1h 30min
Rinderrouladen mit Gürkchen
1h 15min