Kompatibilní verze
Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Batter
- 200 g buckwheat flour
- 300 g milk
- 1 medium egg
- 250 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 40 g salted butter
Filling
- 20 g unsalted butter
- 3 dessert apple, peeled, cored, cut in 8 pieces
- 12 scallops
-
15
g brandy
nebo 15 g Calvados - 150 g double cream
- 85 g smoked pork sausage, cut in pieces plus 6 thin slices (andouille or kabanos)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1943 kJ / 463 kcal
- Protein
- 21.3 g
- Sacharidy
- 38.3 g
- Tuk
- 24.5 g
Alternativní recepty
Pissaladière
1h 30min
Buckwheat Crêpes
30min
Rustic Bread
2h
Pizza Bianca with Artichoke and Truffle Oil - Pizza Bianca con carciofi e olio al tartufo
1 Std. 25 Min
Peruvian Ceviche
1h 15min
Hazlenut and Sunflower Spread
8h 10min
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1h
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1h 15min
Salted Caramel Pecan Parsnip Cake
3h 20min
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1h 15min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min