Kompatibilní verze
Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Batter
- 200 g buckwheat flour
- 300 g milk
- 1 medium egg
- 250 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 40 g salted butter
Filling
- 20 g unsalted butter
- 3 dessert apple, peeled, cored, cut in 8 pieces
- 12 scallops
-
15
g brandy
nebo 15 g Calvados - 150 g double cream
- 85 g smoked pork sausage, cut in pieces plus 6 thin slices (andouille or kabanos)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1943 kJ / 463 kcal
- Protein
- 21.3 g
- Sacharidy
- 38.3 g
- Tuk
- 24.5 g
Alternativní recepty
Sourdough-style Loaf
122h 45 min
Sourdough Rye
51h 10 min
Pissaladière
1h 30min
Houmous
13 godz. 30 min
Buckwheat Crêpes
30 Min
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50 Min
Monkfish tagine with preserved lemon
1h 35min
Scandinavian Rye Bread
27 Std.
Five-cheese Quiche with No Added Sugar Fig Jam
Brak ocen
Horseradish and Chickpea Dip
10 Min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 Std. 10 Min