
Zařízení & příslušenství
Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce
Příprava 30min
Celkový 1hod. 10min
6 portions
Suroviny
Batter
-
buckwheat flour200 g
-
milk300 g
-
medium egg1
-
water250 g
-
fine sea salt1 tsp
-
salted butter40 g
Filling
-
unsalted butter20 g
-
dessert apple peeled, cored, cut in 8 pieces3
-
scallops12
-
brandy15 g
-
double cream150 g
-
smoked pork sausage cut in pieces plus 6 thin slices (andouille or kabanos)85 g
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
463 kcal /
1943 kJ
Protein
21.3 g
Tuk
24.5 g
Sacharidy
38.3 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Dining in with Friends
10 recept
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko