Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce
TM6 TM5 TM31

Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce

3.6 ( 7 hodnocení )

Suroviny

Batter

  • 200 g buckwheat flour
  • 300 g milk
  • 1 medium egg
  • 250 g water
  • 1 tsp fine sea salt
  • 40 g salted butter

Filling

  • 20 g unsalted butter
  • 3 dessert apple peeled, cored, cut in 8 pieces
  • 12 scallops
  • 15 g brandy
    nebo 15 g Calvados
  • 150 g double cream
  • 85 g smoked pork sausage cut in pieces plus 6 thin slices (andouille or kabanos)

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
463 kcal / 1943 kJ
Protein
21.3 g
Tuk
24.5 g
Sacharidy
38.3 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty