Zařízení & příslušenství
Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 10min.
6 portions
Suroviny
Batter
-
buckwheat flour200 g
-
milk300 g
-
medium egg1
-
water250 g
-
fine sea salt1 tsp
-
salted butter40 g
Filling
-
unsalted butter20 g
-
dessert apple peeled, cored, cut in 8 pieces3
-
scallops12
-
15 g Calvadosbrandy15 g
-
double cream150 g
-
smoked pork sausage cut in pieces plus 6 thin slices (andouille or kabanos)85 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
21.3 g
Kalorie
1943 kJ /
463 kcal
Tuk
24.5 g
Sacharidy
38.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Dining in with Friends
10 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Sous-vide Miso Aubergine
2hod. 50min.
Pear and Goat's Cheese Parcels
40min.
Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
45min.
Buckwheat Crêpes
30min.
Basil Pesto
10min.
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1hod. 40min.
Beurre Blanc
20min.
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1hod.
Polenta Cake
1hod.
Stuffed Vegetables
1hod. 5min.
Basil pesto
10min.
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1hod. 25min.