Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Soufflé
- 6 sprigs fresh dill, plus extra to taste
- 1 fresh chilli, deseeded, cut in pieces (volitelně)
- 150 g hot smoked salmon, deboned, skinless, cut in pieces
- 100 g single cream
- 4 egg yolks, from medium eggs
- 2 pinches fine sea salt, plus extra to taste
- 1 pinch ground black pepper, plus extra to taste
- 1 pinch ground nutmeg
- 4 egg whites, from medium eggs
- 1 pinch cream of tartar
Sauce
- 60 g leeks, white part only, sliced
- 20 g extra virgin olive oil
- 150 g white wine
- ½ fish stock cube (for 0.5 l)
- 150 g water
- 1 Tbsp olive oil
- 600 g fresh salmon fillets, skinless
- 100 g unsalted butter, diced
- ½ lemon, juice only
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 882.8 kJ / 211 kcal
- Protein
- 11.5 g
- Sacharidy
- 1.5 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 0.2 g
Alternativní recepty
Pea Soup with Squid and Tomatoes
50min
Tuna Tapenade
5min
Creamy turkey stew (TM5)
3h 50min
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
1h
Caviar Cream Cheese with Cress and Radish Salad
Keine Bewertungen
Lamb Spezzatino
1 godz. 45 min
Turkey Breast with Creamy Potato Soup
27hod.
Caramelised Fennel and Ricotta Tarts with Pecorino Crisps
3h
Crusted Pâté (Spain)
10 godz.
Layered Salmon and Avocado Terrine
3 Std. 35 Min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 min
Monkfish and prawn soup
1h