Zařízení & příslušenství
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
Příprava 5min.
Celkový 35min.
4 portions
Suroviny
-
onions quartered120 g
-
leeks white part only, cut in pieces100 g
-
fennel cut in pieces120 g
-
fresh thyme leaves only, to taste2 - 3 sprigs
-
salted butter diced50 g
-
dry white wine100 g
-
cooked, peeled chestnuts350 g
-
1 heaped tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
water800 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
4.9 g
Kalorie
1282 kJ /
306 kcal
Tuk
11.9 g
Sacharidy
33.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Italian Kitchen
62 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Celeriac and Apple Soup
55min.
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min.
Asparagus Risotto
45min.
Broccoli and stilton soup
30min.
Creamy Courgette Soup
25min.
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1hod. 40min.
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30min.
Sweet Potato Soup with Star Anise
45min.
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1hod. 15min.
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1hod.
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min.
Butternut Squash and Coconut Soup
30min.