Kompatibilní verze
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g onions, quartered
- 100 g leeks, white part only, cut in pieces
- 120 g fennel, cut in pieces
- 2 - 3 sprigs fresh thyme, leaves only, to taste
- 50 g salted butter, diced
- 100 g dry white wine
- 350 g cooked, peeled chestnuts
-
1
chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade - 800 g water
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1282 kJ / 306 kcal
- Protein
- 4.9 g
- Sacharidy
- 33.8 g
- Tuk
- 11.9 g
Alternativní recepty
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35min
Broccoli and stilton soup
30min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Creamy Courgette Soup
25min
Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
1h 20min
Spring Greens Soup with Beans
35min
Watercress Soup
25min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30min
Asparagus Stem Soup
55min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50min
Spinach and Parmesan Soup
45min