
Zařízení & příslušenství
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
Příprava 5min
Celkový 35min
4 portions
Suroviny
-
onions quartered120 g
-
leeks white part only, cut in pieces100 g
-
fennel cut in pieces120 g
-
fresh thyme leaves only, to taste2 - 3 sprigs
-
salted butter diced50 g
-
dry white wine100 g
-
cooked, peeled chestnuts350 g
-
chicken stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
water800 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
306 kcal /
1282 kJ
Protein
4.9 g
Tuk
11.9 g
Sacharidy
33.8 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Italian Kitchen
62 recept
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko