Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
TM6 TM5

Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio

4.4 ( 25 hodnocení )

Suroviny

  • 120 g onions quartered
  • 100 g leeks white part only, cut in pieces
  • 120 g fennel cut in pieces
  • 2 - 3 sprigs fresh thyme leaves only, to taste
  • 50 g salted butter diced
  • 100 g dry white wine
  • 350 g cooked, peeled chestnuts
  • 1 chicken stock cube (for 0.5 l) crumbled
    nebo 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade
  • 800 g water
  • ½ tsp fine sea salt or to taste
  • ¼ tsp ground black pepper or to taste

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
306 kcal / 1282 kJ
Protein
4.9 g
Tuk
11.9 g
Sacharidy
33.8 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty