Kompatibilní verze
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g onions, quartered
- 100 g leeks, white part only, cut in pieces
- 120 g fennel, cut in pieces
- 2 - 3 sprigs fresh thyme, leaves only, to taste
- 50 g salted butter, diced
- 100 g dry white wine
- 350 g cooked, peeled chestnuts
-
1
chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade - 800 g water
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1282 kJ / 306 kcal
- Protein
- 4.9 g
- Sacharidy
- 33.8 g
- Tuk
- 11.9 g
Alternativní recepty
Asparagus Risotto
45 Min
Mushroom Risotto
30 Min
Five-cheese Quiche with No Added Sugar Fig Jam
Žádné hodnocení
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Broccoli and stilton soup
30 Min
Creamy Courgette Soup
25 Min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35 Min
Celeriac and Apple Soup
55min
Watercress and Oat Soup
35 Min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30 Min
Watercress Soup
25 Min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 Min