Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio

Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio

4.4 28 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 35min.
4 portions

Suroviny

  • onions quartered
    120 g
  • leeks white part only, cut in pieces
    100 g
  • fennel cut in pieces
    120 g
  • fresh thyme leaves only, to taste
    2 - 3 sprigs
  • salted butter diced
    50 g
  • dry white wine
    100 g
  • cooked, peeled chestnuts
    350 g
  • chicken stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1
    1 heaped tsp chicken stock paste, homemade
  • water
    800 g
  • fine sea salt or to taste
    ½ tsp
  • ground black pepper or to taste
    ¼ tsp

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 4.9 g
Kalorie 1282 kJ / 306 kcal
Tuk 11.9 g
Sacharidy 33.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...