Zařízení & příslušenství
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
Příprava 35min.
Celkový 50min.
4 portions
Suroviny
-
onions halved100 g
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
ground cumin to taste1 ½ - 2 tsp
-
ground cinnamon plus 1 pinch for dusting1 Tbsp
-
ground coriander to taste1 ½ - 2 tsp
-
dried fennel seeds2 tsp
-
saffron1 pinch
-
duck breasts, skinless cut in pieces (3 cm)600 g
-
dried apricots, pitted quartered150 g
-
1 tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
lemons finely grated zest and juice2
-
water80 g
-
toasted pine nuts plus extra for garnishing50 g
-
filo pastry (approx. 48 cm x 25 cm)4 sheets
-
icing sugar1 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
37 g
Kalorie
1997 kJ /
477 kcal
Tuk
18 g
Vláknina
8 g
Sacharidy
37 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1hod. 10min.
Smoked Haddock and Spinach Tart
2hod. 30min.
Asparagus cream soup
30min.
Béarnaise Sauce
20min.
Chicken Liver Parfait
2hod. 40min.
Hollandaise Sauce
15min.
Raspberry and Lime Mousse
5min.
Beurre Blanc
20min.
Janssons Frestelse (Jansson’s Temptation)
1hod. 40min.
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30min.
Seafood Ravioli - Ravioli ai frutti di mare
2hod.
Creamy French Dressing
5min.