Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g onions, halved
- 30 g olive oil, plus extra for greasing
- 1 ½ - 2 tsp ground cumin, to taste
- 1 Tbsp ground cinnamon, plus 1 pinch for dusting
- 1 ½ - 2 tsp ground coriander, to taste
- 2 tsp dried fennel seeds
- 1 pinch saffron
- 600 g duck breasts, skinless, cut in pieces (3 cm)
- 150 g dried apricots, pitted, quartered
-
1
chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo 1 tsp chicken stock paste, homemade - 2 lemons, finely grated zest and juice
- 80 g water
- 50 g toasted pine nuts, plus extra for garnishing
- 4 sheets filo pastry (approx. 48 cm x 25 cm)
- 1 tsp icing sugar
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1997 kJ / 477 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 8 g
Alternativní recepty
Haggis and Pancetta Roulade with Whisky Sauce
40min
Smoked Haddock and Spinach Tart
2 godz. 30 min
Pissaladière
1 godz. 30 min
Kedgeree
45min
Orange Liqueur Zabaglione
15 Min
Quenelles with Watercress Sauce
2h 45min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48h
Mediterranean Turkey Roulades
45min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 godz. 10 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min