
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g onions halved
- 30 g olive oil plus extra for greasing
- 1 ½ - 2 tsp ground cumin to taste
- 1 Tbsp ground cinnamon plus 1 pinch for dusting
- 1 ½ - 2 tsp ground coriander to taste
- 2 tsp dried fennel seeds
- 1 pinch saffron
- 600 g duck breasts, skinless cut in pieces (3 cm)
- 150 g dried apricots, pitted quartered
-
1
chicken stock cube (for 0.5 l) crumbled
nebo 1 tsp chicken stock paste, homemade - 2 lemons finely grated zest and juice
- 80 g water
- 50 g toasted pine nuts plus extra for garnishing
- 4 sheets filo pastry (approx. 48 cm x 25 cm)
- 1 tsp icing sugar
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 477 kcal / 1997 kJ
- Protein
- 37 g
- Tuk
- 18 g
- Sacharidy
- 37 g
- Vláknina
- 8 g
Alternativní recepty
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1hod.
Rolled Shoulder of Lamb
2hod. 30min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1hod. 20min
Fig, Roquefort and Prosciutto Tart
1hod. 30min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1hod. 30min
Fish Stew
45min
Thai Steamed Salmon Parcels
45min
Lemon Tart
4hod. 30min
Beef Bourguignon
1hod. 30min