Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g pitted black olives
- 80 g dried figs, halved
- 60 g walnut halves
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 200 g rye flour
- 450 g strong white bread flour
- 300 g water
-
42
g fresh yeast, crumbled
nebo 11 g dried instant yeast - 2 tsp fine sea salt
- 100 g olive oil
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 830.3 kJ / 198.5 kcal
- Protein
- 4.9 g
- Sacharidy
- 28.8 g
- Tuk
- 7.6 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 3.1 g
- Sodík
- 0.2 mg
Alternativní recepty
Pear Frangipane
1h 30min
Sourdough-style Loaf
122h 45min
Fennel and Orange Biscotti - Biscotti all'arancia e finocchio
3u. 40min
Irish Soda Bread
45 Min
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
1h 20min
Soda Bread with Feta
30min
Five-seed bread
1h 50min
Pecan and Cranberry Rye Bread
3hod.
German Bread
4h 15min
Walnut Bread
2h 45min
Rosemary and Sea Salt Bread
1h 55min
Maple, Pecan and Banana Bread
1h 30min