Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g pitted black olives
- 80 g dried figs, halved
- 60 g walnut halves
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 200 g rye flour
- 450 g strong white bread flour
- 300 g water
-
42
g fresh yeast, crumbled
nebo 11 g dried instant yeast - 2 tsp fine sea salt
- 100 g olive oil
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 830.3 kJ / 198.5 kcal
- Protein
- 4.9 g
- Sacharidy
- 28.8 g
- Tuk
- 7.6 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 3.1 g
- Sodík
- 0.2 mg
Alternativní recepty
Pissaladière
1h 30min
Seafood Salad; Saffron and Burrata Risotto; Chocolate Lava Cakes
1h 15 min
Focaccia with Roasted Grapes and Taleggio
2h
Baba Ganoush
1h
Panforte
1h 30min
Pitta Bread
2h
Rye Flatbreads
2h 10min
Masala Hake at 55°C
55min
Pecan and Cranberry Rye Bread
3h
Quick Squash, Rosemary and Parmesan Bread
1h
Maple, Pecan and Banana Bread
1h 30min
Amaretti
35 Min