Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g rzodkiewek
- 50 g czerwonej papryki, pokrojonej na kawałki
- 250 g twarogu, chudego
- 5 g szczypiorku, świeżego, drobno pokrojonego (ok. ½ pęczka)
- 1 łyżeczka soli ziołowej
- 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- 50 g wody mineralnej, niegazowanej
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 142.4 kJ / 34 kcal
- Protein
- 3.6 g
- Sacharidy
- 1.7 g
- Tuk
- 1.4 g
- Nasycený tuk
- 0.5 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 407.9 mg
Alternativní recepty
Pasta z tuńczyka
20 Min
Sałatka z nowalijek w jogurtowym sosie
15 Min
Pasta z tuńczyka i jajek
20 Min
Pasta jajeczna z awokado
35min
Twarożek kanapkowy
5 Min
Pasta z serka z rzodkiewką
5 Min
Pasta z makreli wędzonej
20 Min
Pasta ze szprotów i twarogu
10 Min
Pasta jajeczna
5 Min
Pasta z łososia
5 Min
Pomidorowa pasta z serem feta
35min
Tzatziki
15 Min