Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 ząbki czosnku
- 80 g oliwy z oliwek
- 2 łyżeczki soli
- 2 łyżeczki papryki słodkiej, mielonej
- ½ - 1 łyżeczka papryki ostrej, mielonej
- 1 łyżeczka pieprzu czarnego, mielonego
- 1 łyżeczka majeranku, suszonego
- 1 łyżeczka tymianku, suszonego
- 1 łyżeczka bazylii, suszonej
- 800 g fileta z piersi indyka, bez skóry i kości
- 1000 g wody
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 700 kJ / 167.3 kcal
- Protein
- 14.8 g
- Sacharidy
- 0.8 g
- Tuk
- 11.4 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 431 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasztet z piersi indyka
2 Std.
Rolada drobiowo-wieprzowa z ziołami
4h 15min
Galantyna z kurczaka z sosem koperkowo-jogurtowym
3 godz. 25 min
Schab chrzanowy
2hod. 30min
Kiełbasa wieprzowa na Varomie
1h 30min
Przyprawa uniwersalna
5min
Polędwiczki wieprzowe na Varomie
2hod. 15min
Schab gotowany na parze
1h 50min
Koncentrat bulionu drobiowego
45 Min
Szynka drobiowa
2 Std. 10 Min
Baleron z karkówki
50 godz. 30 min
Schab z Varomy
3u. 40min