Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 ząbki czosnku
- 80 g oliwy z oliwek
- 2 łyżeczki soli
- 2 łyżeczki papryki słodkiej, mielonej
- ½ - 1 łyżeczka papryki ostrej, mielonej
- 1 łyżeczka pieprzu czarnego, mielonego
- 1 łyżeczka majeranku, suszonego
- 1 łyżeczka tymianku, suszonego
- 1 łyżeczka bazylii, suszonej
- 800 g fileta z piersi indyka, bez skóry i kości
- 1000 g wody
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 700 kJ / 167.3 kcal
- Protein
- 14.8 g
- Sacharidy
- 0.8 g
- Tuk
- 11.4 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 431 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kiełbasa wieprzowa na Varomie
1h 30min
Rolada z boczku z daktylami na Varomie
2 godz. 30 min
Koncentrat bulionu drobiowego
45 min
Galantyna z kurczaka z sosem koperkowo-jogurtowym
3h 25 min
Baleron z karkówki
50 godz. 30 min
Przyprawa uniwersalna
5 min
Pasztet z piersi indyka
2 godz.
Schab gotowany na parze
1h 50min
Szynka drobiowa
2 Std. 10 Min
Schab chrzanowy
2 godz. 30 min
Polędwiczki wieprzowe na Varomie
2h 15min
Schab z Varomy
3h 40 min