Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ganache de chocolate branco e licor
- 230 g chocolate branco partido em pedaços
- 100 g natas
- 20 g glucose
- 25 g manteiga
- 10 g licor (de laranja, rum, whisky, brandy ou outro a gosto)
Bombons
- 300 g chocolate branco partido em pedaços
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 726 kJ / 173.5 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Sacharidy
- 16.8 g
- Tuk
- 11.4 g
- Nasycený tuk
- 6.9 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 26 mg
Alternativní recepty
Sanduíches com gelado de iogurte, coco e cereja
11 Std.
Baguetes com azeite, alho e coentros
Žádné hodnocení
Bombons de licor
1 Std. 30 Min
Molho de caramelo
15 Min
Bombons de avelã
50min
Copinhos
1 Std. 30 Min
Bombons de caramelo
2h
Bombons de avelã e amêndoa
1 Std.
Gelados em copos de chocolate
12h
Gelado bicolor com praliné
8h 20min
Bombons de creme de chocolate e avelã
2h
Areias
30min