Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa lêveda
- 100 g leite
-
25
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 170 g farinha tipo 65
Napolitanas
- 340 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 80 g água
- 2 ovos
- 75 g açúcar
- 1 c. chá de sal
- 100 g manteiga (100 g à temperatura ambiente, 250 g fria em bloco)
-
300
g chocolate de leite em barras
nebo 300 g chocolate p/ culinária em barras - 30 - 40 g amêndoas laminadas
- Açúcar em pó q.b. p/ polvilhar
- Geleia de maçã q.b. p/ dar brilho
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 847.2 kJ / 202.5 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Sacharidy
- 26.9 g
- Tuk
- 8.6 g
- Nasycený tuk
- 4.7 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 112.7 mg
Alternativní recepty
Croissants integrais
4 Std.
Rolinhos de verão vegetarianos - TM5
Žádné hodnocení
Carcaças
1 Std. 40 Min
Bolachas de cacau
1j 30 menit
Baguetes com alho e orégãos
1j 30 menit
Pão com chocolate
2j
Vianinhas recheadas
50 menit
Palmiers cobertos
2j
Pães de leite ao vapor com chocolate
3h 30min
Croissants
2j
Merendas com massa de piza
1h 10 min
Pão com chouriço
1j 30 menit