Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zitrone, unbehandelt
- 1 ½ TL Dijon-Senf
- ¾ TL Salz
- 20 g Olivenöl
- 2 ½ TL Dill
- 1440 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- ¼ TL Pfeffer
- 4 Lachsfilets, frisch, ohne Haut, 3 cm dick (à ca. 150 g)
- 10 g Butter, kalt
- 300 - 400 g Fenchel, halbiert
- 1 rote Zwiebel (60 g), halbiert
- 1 Apfel, geviertelt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1803 kJ / 431 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1 Std. 30 Min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1 Std. 30 Min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
2 Std.
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1 godz.
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1 godz. 50 min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1h 25min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1h 20 min.
Lachs mit Teriyaki-Mayonnaise und Tomatensalat
2 Std.
Seehecht-Medaillons mit Rote-Bete-Rucola-Salat
1 Std. 30 Min
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1 godz.
Meerrettich-Lachs auf Rote-Bete-Carpaccio
1 godz.
Salat mit Steak-Streifen
35 Min