Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 2 Süßkartoffeln, ungeschält (je ca. 150 g)
- 80 g rote Zwiebeln, halbiert
- 300 g Wolfsbarschfilets, frisch, ohne Haut
- 300 g Lachsfilets, frisch, ohne Haut
- 150 g Limettensaft, frisch gepresst
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 2 EL frische Korianderblätter, etwas mehr zum Dekorieren
- ½ frische Chili, entkernt (z. B. Habanero)
- ½ TL Salz
- 50 g Muschelbrühe (siehe Variation) (volitelně)
- 4 Eiswürfel
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 947 kJ / 226 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Garnelensuppe mit Zitronengras
40 Min
Glasnudelsalat mit Rindfleisch
1 Std.
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30 min
Gazpacho | Petersilie | Burrata
1h 50 min
Gazpacho Andalusia
40 Min
Scharfe Thai-Suppe mit Meeresfrüchten
30 min
Chawan Mushi – Japanischer Eierstich mit Garnelen
35min
Wassermelonen- Gazpacho
1 Std. 30 Min
Pochiertes Landei mit Blumenkohl
1 Std. 30 Min
Gazpacho
20 min
Sashimi vom Thunfisch mit Limetten-Sesam-Vinaigrette
20 min
Lachs mit Pak Choi und Ponzusauce
13 godz. 30 min