Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 2 Süßkartoffeln, ungeschält (je ca. 150 g)
- 80 g rote Zwiebeln, halbiert
- 300 g Wolfsbarschfilets, frisch, ohne Haut
- 300 g Lachsfilets, frisch, ohne Haut
- 150 g Limettensaft, frisch gepresst
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 2 EL frische Korianderblätter, etwas mehr zum Dekorieren
- ½ frische Chili, entkernt (z. B. Habanero)
- ½ TL Salz
- 50 g Muschelbrühe (siehe Variation) (volitelně)
- 4 Eiswürfel
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 947 kJ / 226 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20 min
Bibimbap (Rindfleisch-Reis-Bowl)
1h 10min
Bouillabaisse
1h
Thunfischsteaks mit Teriyaki-Creme
1h 20 min
Sauer-scharfe Garnelensuppe
1h
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 min
Sashimi vom Thunfisch mit Limetten-Sesam-Vinaigrette
20 min
Melanzani mit Miso-Glasur (Nasu dengaku)
1h
Dim Sum 'Shumai'
2 Std.
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 min
Gebackenes Thunfisch-Tatar mit Kokos-Teriyaki-Sauce
30 min
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35 min