Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Meatballs
- 350 g pork tenderloin, sliced (3 cm) then frozen for 30 minutes
- 1 garlic clove
- 3 sprigs fresh coriander, leaves only
-
2
spring onions, cut in lengths (2 cm) (approx. 30 g)
nebo shallots, halved - 1 carrot (approx. 100 g), cut in pieces
- 10 g toasted sesame oil, plus extra for greasing
- 1 large egg
- ½ Tbsp Chinese five spice powder
- 1 Tbsp soy sauce
- 1 - 2 pinches dried chilli flakes (volitelně)
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 3 pinches ground black pepper, or to taste
- water, for brushing
Vegetables and Noodles
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
nebo 2 tsp vegetable stock paste, homemade - 1000 g water
- 1 carrot (approx. 100 g)
- 1 courgette (approx. 100 g)
- 1 pepper (approx. 120 g), sliced (5 mm)
- 50 g tinned bamboo shoots, drained
- 250 g dried Chinese egg noodles, fine
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1210 kJ / 289 kcal
- Protein
- 25.5 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 10.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Steamed Garlic Prawns
30 Min
Braised Chicken with Chestnuts
40 λεπτ.
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken
45min
Grilled Pork Skewers with Turmeric
7 Std. 10 Min
Beef Teriyaki with Rice
1ωρ. 50 λεπτ.
Braised Pork and Egg with Rice
45min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40 λεπτ.
Peking Chicken
45min
Thai Prawn Patties
1h 20 phút
Vietnamese Meatballs with Chilli Sauce
25 Min
Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée
50 Min
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15min