Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 10 g vegetable oil
- 2 star anise
- 1 tsp ground Sichuan pepper (see tip) (volitelně)
- 500 g chicken thighs, boneless and skinless, cut in pieces (5 cm)
- 300 g cooked chestnuts, peeled
- 10 g dark soy sauce
- 30 g light soy sauce
- 10 g granulated sugar
- 200 g water
- ½ tsp fine sea salt
- 2 spring onions, cut in pieces (4 cm), for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 625 kJ / 149 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 39.2 g
- Tuk
- 15 g
Alternativní recepty
Pineapple Pork Ribs
1h 10 min
Braised pork belly
55 min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Spring onion pork ribs
1 Std.
Steamed Pork Patty With Rice
25 min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15 min
Braised Pork and Egg with Rice
45 min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1 Std.
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Rice Wine Chicken
30 min