Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 10 g vegetable oil
- 2 star anise
- 1 tsp ground Sichuan pepper (see tip) (volitelně)
- 500 g chicken thighs, boneless and skinless, cut in pieces (5 cm)
- 300 g cooked chestnuts, peeled
- 10 g dark soy sauce
- 30 g light soy sauce
- 10 g granulated sugar
- 200 g water
- ½ tsp fine sea salt
- 2 spring onions, cut in pieces (4 cm), for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 625 kJ / 149 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 39.2 g
- Tuk
- 15 g
Alternativní recepty
Mapo tofu
15min
Ginger Sesame Oil Chicken
25min
Pork Belly In Shrimp Paste
55min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Spring onion pork ribs
1h
Braised Pork and Egg with Rice
45min
Rice Wine Chicken
30min
Vinegar Pork Knuckle
3u. 15min
Beef and Tomato Stew
1 Std. 25 Min
Taiwanese three cup chicken
20min
Braised pork belly
55min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1h