Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 10 g vegetable oil
- 2 star anise
- 1 tsp ground Sichuan pepper (see tip) (volitelně)
- 500 g chicken thighs, boneless and skinless, cut in pieces (5 cm)
- 300 g cooked chestnuts, peeled
- 10 g dark soy sauce
- 30 g light soy sauce
- 10 g granulated sugar
- 200 g water
- ½ tsp fine sea salt
- 2 spring onions, cut in pieces (4 cm), for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 625 kJ / 149 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 39.2 g
- Tuk
- 15 g
Alternativní recepty
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Nyonya Fish Maw Soup
1 Std. 10 Min
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30 min
Taiwanese three cup chicken
20min
Braised pork belly
55 Min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Mapo tofu
15min
Cashew Nut Prawn Stir-Fry
40 min
Beef and Tomato Stew
1 Std. 25 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Rice Wine Chicken
30 min
Braised Pork and Egg with Rice
45 min