Kompatibilní verze
Coconut Rice with Asian-inspired Pork and Eggs
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Soy Reduction
- 60 g soy sauce
- 2 Tbsp water
- 2 Tbsp brown sugar
- ½ tsp chilli sauce, hot, (e.g. Sriracha, see tip)
Pork Mince
- 500 g pork fillet, cut in pieces (3 cm), partially frozen
- 2 garlic cloves
- 2 cm fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 4 spring onions, white part only, quartered, reserving green fronds for garnishing
- 20 g groundnut oil
- 230 g water chestnuts, tinned, drained
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground white pepper
-
½
tsp vegetable stock paste (see tip)
nebo ½ vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 1 Tbsp water
Coconut Rice and Eggs
- 300 g rice
- 400 g coconut milk
- 500 g water
- 4 medium eggs
- 20 g groundnut oil, plus extra for greasing
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only, finely chopped for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3247 kJ / 773 kcal
- Protein
- 45 g
- Sacharidy
- 72 g
- Tuk
- 33 g
- Vláknina
- 5 g
Alternativní recepty
Turkey Cheeseburgers with Buffalo Slaw
40 min
Pad Thai Noodles with Prawns
30 min
Fish Tacos
45 min
Miso Carbonara Udon
25 min
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1h 25min
Chicken Katsu Curry with Rice
1h 40min
Pulled Pork Rolls
30 min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4h 25min
Spring Rolls
40 min
Baby-friendly Guacamole
10min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 min
Soy-glazed Chicken with Pak Choi
13 Std.