Rhubarb and Ginger Tart

Rhubarb and Ginger Tart

3.5 2 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 45min.
8 portions

Suroviny

  • ginger cake sliced (1 cm)
    200 g
  • plain flour plus extra for dusting
    300 g
  • unsalted butter cold, diced
    150 g
  • water
    20 - 40 g
  • caster sugar
    1 tsp
  • fine sea salt
    1 pinch
  • brown sugar
    150 g
  • rhubarb peeled, cut in pieces (2 cm)
    500 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 74.4 mg
Protein 5.8 g
Kalorie 1828.9 kJ / 437.1 kcal
Tuk 18.7 g
Vláknina 2.5 g
Nasycený tuk 11.3 g
Sacharidy 62.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...