Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g ginger cake, sliced (1 cm)
- 300 g plain flour, plus extra for dusting
- 150 g unsalted butter, cold, diced
- 20 - 40 g water
- 1 tsp caster sugar
- 1 pinch fine sea salt
- 150 g brown sugar
- 500 g rhubarb, peeled, cut in pieces (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1828.9 kJ / 437.1 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Sacharidy
- 62.7 g
- Tuk
- 18.7 g
- Nasycený tuk
- 11.3 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 74.4 mg
Alternativní recepty
Dundee Cake
3h 10min
Apple Parkin
1h 40min
Irish Soda Bread
45 min
Cherry Pie
12h 15min
Black Forest Gateau
45 min
Guinness® Bread with Smoked Trout Topping and Watercress
1 godz. 45 min
Clementine and Poppy Seed Buttermilk Scones
30 min
Sloe Gin
2160 Std. 20 Min
Welsh Cakes
35min
Ginger, Clementine and Honey Steamed Puddings
1h
Walnut Scones
30 min
Gooseberry and Ginger Biscuit Layers
25min