Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g ginger cake, sliced (1 cm)
- 300 g plain flour, plus extra for dusting
- 150 g unsalted butter, cold, diced
- 20 - 40 g water
- 1 tsp caster sugar
- 1 pinch fine sea salt
- 150 g brown sugar
- 500 g rhubarb, peeled, cut in pieces (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1828.9 kJ / 437.1 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Sacharidy
- 62.7 g
- Tuk
- 18.7 g
- Nasycený tuk
- 11.3 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 74.4 mg
Alternativní recepty
Mini Strawberry and Elderflower Mille Feuille
3 Std. 30 Min
Carrot Cake
2 godz. 30 min
Chicken Pastilla
1h 25 min
Coffee Semifreddo
6h 30 min
Mustard Dill Sauce
2 Std. 15 Min
Chocolate, Rum and Espresso Pudding with Chocolate Caramel Sauce
1 Std.
Masala Cherry Tiffin
2 godz. 30 min
Morello Cherry Brownies
1 Std.
Potato, Tomato and Kofta Gratin with Pepper Sauce
1 Std. 35 Min
Rhubarb and Ginger Spelt Cake
1 Std. 20 Min
Multiseed Bread
2 Std.
Orange and Marmalade Cake
1 Std. 15 Min