Rhubarb and Ginger Tart

Rhubarb and Ginger Tart

3.5 2 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 1hod. 45min
8 portions

Suroviny

  • ginger cake sliced (1 cm)
    200 g
  • plain flour plus extra for dusting
    300 g
  • unsalted butter cold, diced
    150 g
  • water
    20 - 40 g
  • caster sugar
    1 tsp
  • fine sea salt
    1 pinch
  • brown sugar
    150 g
  • rhubarb peeled, cut in pieces (2 cm)
    500 g

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 437.1 kcal / 1828.9 kJ
Protein 5.8 g
Tuk 18.7 g
Sacharidy 62.7 g
Vláknina 2.5 g
Nasycený tuk 11.3 g
Sodík 74.4 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...