Zařízení & příslušenství
Rhubarb and Ginger Tart
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 45min.
8 portions
Suroviny
-
ginger cake sliced (1 cm)200 g
-
plain flour plus extra for dusting300 g
-
unsalted butter cold, diced150 g
-
water20 - 40 g
-
caster sugar1 tsp
-
fine sea salt1 pinch
-
brown sugar150 g
-
rhubarb peeled, cut in pieces (2 cm)500 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
74.4 mg
Protein
5.8 g
Kalorie
1828.9 kJ /
437.1 kcal
Tuk
18.7 g
Vláknina
2.5 g
Nasycený tuk
11.3 g
Sacharidy
62.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Yule Log
3hod.
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30min.
Morello Cherry Brownies
1hod.
Lavender Shortbread
1hod.
Persian Flatbreads
1hod. 45min.
Beef Bourguignon and Warm Lemon Pudding with Lemon Syrup
2hod. 20min.
Curry ketchup
30min.
Gluten-free Christmas Cake
732hod. 30min.
Orange Drizzle Vegetable Cake (gluten and dairy free)
4hod.
Lemon Meringue Cake with 10-Minute Frosting
2hod. 10min.
Mince Pie Ice Cream Sandwich
16hod.
Lemon Drizzle Cake
1hod. 30min.