Zařízení & příslušenství
Rhubarb and Ginger Tart
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 45min.
8 portions
Suroviny
-
ginger cake sliced (1 cm)200 g
-
plain flour plus extra for dusting300 g
-
unsalted butter cold, diced150 g
-
water20 - 40 g
-
caster sugar1 tsp
-
fine sea salt1 pinch
-
brown sugar150 g
-
rhubarb peeled, cut in pieces (2 cm)500 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
74.4 mg
Protein
5.8 g
Kalorie
1828.9 kJ /
437.1 kcal
Tuk
18.7 g
Vláknina
2.5 g
Nasycený tuk
11.3 g
Sacharidy
62.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1hod. 10min.
Spiced Apple Pie (TM5)
Žádné hodnocení
Prune and Sausage-stuffed Pork Fillet
1hod. 20min.
Mocaccino Budino - Budino mocaccino
6hod. 15min.
Chocolate Lime Mousse with Sesame and Honey Streusel
3hod.
Strawberry and Amaretti Cheesecake
3hod. 35min.
Chocolate Peach Trifle
1hod. 20min.
Chocolate Orange Steamed Pudding
3hod.
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
6hod. 30min.
Red Berry Cheesecakes in Jars
4hod.
Apple and Blackcurrant Pie
2hod.
Pumpkin Cannelloni with Sage and Ricotta
2hod. 15min.