Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g onions, halved or cut in wedges to fit in feeder
- 80 g Gruyère cheese, cut in pieces (2 cm)
- 30 g olive oil
- 20 g unsalted butter, diced
- 1 tsp fine sea salt, plus 5 g or to taste
- 2 pinches ground black pepper
- 1 ½ tsp dark muscovado sugar
- 65 g plain flour
- 50 g white wine vinegar
- 800 g water
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo 1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled - 1 dried bay leaf
- 1 Tbsp fresh thyme leaves
- 12 slices baguette, slightly stale, or other crusty bread
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 979 kJ / 234 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 819 mg
Alternativní recepty
Leek and Potato Soup (TM6)
40min
Orange Caramel Choux Puffs
1 Std. 20 Min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55min
Gruyère and asparagus Dutch baby pancake
50min
Baked Alaska with Orange Ice Cream and Chocolate Sponge
15h 55 min
Seafood Risotto
40min
Asparagus Risotto
45min
Courgette Soup; Steamed Fish and Potatoes with Lemon Sauce
40min
Twice Baked Cheese Soufflés (Metric)
1 godz. 25 min
Hollandaise Sauce
15 Min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40min
Curried Butternut Cream Soup
35 Min