Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g onions, halved or cut in wedges to fit in feeder
- 80 g Gruyère cheese, cut in pieces (2 cm)
- 30 g olive oil
- 20 g unsalted butter, diced
- 1 tsp fine sea salt, plus 5 g or to taste
- 2 pinches ground black pepper
- 1 ½ tsp dark muscovado sugar
- 65 g plain flour
- 50 g white wine vinegar
- 800 g water
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo 1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled - 1 dried bay leaf
- 1 Tbsp fresh thyme leaves
- 12 slices baguette, slightly stale, or other crusty bread
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 979 kJ / 234 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 819 mg
Alternativní recepty
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM6)
35min
Glamorgan Sausages
50min
Baked Milk Bread with Pears and Walnut Crumble (TM6)
55min
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
40min
Mushroom Carpaccio (TM6)
25min
Sous-vide Miso Aubergine
40min
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15min
Sous-vide Poached Eggs
30min
Crab Tortelloni, Red Mullet
5h
Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
55min
Sicilian Salad
30min
Black Pudding Scotch Eggs
50min