Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 gramů syrových krevet, oloupaných, rozmrazených
- 2 snítky koriandru, čerstvého, pouze listy
- 1 bílek
- 2 čajové lžičky kukuřičného škrobu
- 15 gramů rybí omáčky
- 1 špetka bílého pepře, mletého
- 4 kusy rýžového papíru (Ø 21cm)
- 30 gramů olivového oleje
- 30 gramů sezamových semínek
- 100 gramů sladké švestkové omáčky
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 295 kJ / 70 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rebarborovo-jahodový nektar
Žádné hodnocení
Salát z bílého zelí, mrkve a jablka
5 Min
Těstovinový salát se pstruhem a zeleninou
45 Min
Placky s koprem a fetou
1 Std. 20 Min
Středomořské máslo
5h 20min
Salát s chřestem a jahodami
1 Std. 35 Min
Alsaský koláč flammkuchen s chřestem a citrónovým olejem
1 Std. 20 Min
Kuřecí terina s bazalkou a Crème fraîche
Žádné hodnocení
Špaldové cantuccini (bez cukru)
40 Min
Čínská polévka s krevetovými kuličkami
20 Min
Citrónový sorbet se sektem
8 godz.
Bombardino
45 Min