Zařízení & příslušenství
Fermentovaná mrkev
Příprava 30min.
Celkový 60hod. 30min.
600 gramů
Suroviny
-
600 gramů mrkve na hranolky (7 cm dlouhé, 5 mm široké), barva podle vašeho výběru
-
4 čajové lžičky soli
-
4 čajové lžičky směsi čerstvých bylinek (např. tymián nebo rozmarýn), viz Tip
-
250 gramů vody plus navíc na zalití
-
30 gramů citrónové šťávy
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 100 gramů
Sodík
0 mg
Protein
2 g
Kalorie
240 kJ /
57 kcal
Tuk
1 g
Vláknina
4.2 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
12 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Fermentace
5 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Veganské burgery
45min.
Vegetariánské karbanátky
1hod. 10min.
Losos v mandlové krustě s citrónovými tagliatelle a chřestem
35min.
Restovaná jablka (400 gramů)
15min.
Tex-Mex kuřecí quinoa salát
30min.
Jehněčí kotlety se smetanovou omáčkou
3hod.
Veganský challah chléb
2hod. 30min.
Veganská baklava
2hod. 40min.
Piškoty (bez cukru)
40min.
Obrácený koláč s ananasem a kandovanými třešněmi
Žádné hodnocení
Žitné bulky
12hod.
Bento box s pandami
1hod.