Zařízení & příslušenství
Fermentovaná mrkev
Příprava 30min.
Celkový 60hod. 30min.
600 gramů
Suroviny
-
600 gramů mrkve na hranolky (7 cm dlouhé, 5 mm široké), barva podle vašeho výběru
-
4 čajové lžičky soli
-
4 čajové lžičky směsi čerstvých bylinek (např. tymián nebo rozmarýn), viz Tip
-
250 gramů vody plus navíc na zalití
-
30 gramů citrónové šťávy
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 100 gramů
Sodík
0 mg
Protein
2 g
Kalorie
240 kJ /
57 kcal
Tuk
1 g
Vláknina
4.2 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
12 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Fermentace
5 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Mandlovo-bylinkové bagetky
35min.
Arašídové krekry
35min.
Zázvorová marináda s chilli a sójovou omáčkou
Žádné hodnocení
Frittata s cuketou a ricottou (bez lepku)
40min.
Pivní bulky s čedarem
3hod. 15min.
Celozrnné špaldové housky
35min.
Crème brûlée v portugalském stylu
25min.
Bulky v páře s chorizem
2hod.
Univerzální chléb
45min.
Bezlepkový chléb se sušenými rajčaty
2hod.
Dýňová polévka s kokosovým mlékem a mozarellou
35min.
Kváskový chléb
16hod. 30min.