Zařízení & příslušenství
Fermentovaná mrkev
Příprava 30min.
Celkový 60hod. 30min.
600 gramů
Suroviny
-
600 gramů mrkve na hranolky (7 cm dlouhé, 5 mm široké), barva podle vašeho výběru
-
4 čajové lžičky soli
-
4 čajové lžičky směsi čerstvých bylinek (např. tymián nebo rozmarýn), viz Tip
-
250 gramů vody plus navíc na zalití
-
30 gramů citrónové šťávy
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 100 gramů
Sodík
0 mg
Protein
2 g
Kalorie
240 kJ /
57 kcal
Tuk
1 g
Vláknina
4.2 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
12 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Fermentace
5 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Čokoládovo-arašídové proteinové bomby
50min.
Napa Kimchi
15hod.
Mátová marináda se sirupem z granátového jablka
5min.
Pomalu vařená cizrna
14hod. 40min.
Cookies s makadamovými ořechy a bílou čokoládou
45min.
Salát ze spiralizované červené řepy a jablek s fetou a vlašskými ořechy
15min.
Pražma v páře s bramborami
35min.
Matcha bábovka
1hod. 10min.
Červené zelí s jablky
1hod. 10min.
Hladké arašídové máslo (Smooth Peanut Butter)
5min.
Vařená vejce (program Vaření vajec)
20min.
Korejská smažená křidélka
3hod. 10min.