Kompatibilní verze
Latte cotto di mandorle con coulis di frutti rossi
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca) e il succo (volitelně)
- 90 g di zucchero
- 100 g di mandorle pelate
- 300 g di acqua
- 1 foglio di gelatina, (6 g circa) precedentemente ammollata e strizzata
- 100 g di frutti rossi misti freschi, lavati e asciugati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 703 kJ / 168 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa al cioccolato
20min
Gelato alla ricotta con mirtilli e coulis di lamponi
4 Std. 30 Min
Lemon curd (di Luca Montersino)
25min
Tartare di branzino con coulis ai frutti di bosco
30min
Piramide allo zafferano con coulis ai lamponi e basilico
6h 25min
Dessert ai frutti di bosco
10min
Bavarese al cioccolato con salsa toffee al caffé
7 Std.
Pectina
55 Min
Crema di mele e cioccolato (di Luca Montersino)
25min
Coppe di yogurt greco con coulis alle ciliegie
30min
Tortini al caramello
1h
Coulis di fragole
20min