Kompatibilní verze
Latte cotto di mandorle con coulis di frutti rossi
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca) e il succo (volitelně)
- 90 g di zucchero
- 100 g di mandorle pelate
- 300 g di acqua
- 1 foglio di gelatina, (6 g circa) precedentemente ammollata e strizzata
- 100 g di frutti rossi misti freschi, lavati e asciugati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 703 kJ / 168 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tahina
30 Min
Bevanda a base di mandorle (vegan)
10 min
Girandole con barbabietola e semi di papavero
1u. 10min
Mousse di cioccolato e avocado (vegan)
20 Min
Coulis di frutta
10 min
Crème caramel cocco e banana
5 Std.
Triangoli di cocco e mandorle (vegan)
1 Std. 20 Min
Salsa ai fichi, zenzero e sciroppo d'acero
40 Min
Tortini di quinoa con salsa ai lamponi
2 godz.
Biancomangiare alle mandorle e miele d'acacia (di Francesca Romana Barberini)
2óra 30p
Gomasio
15 Min
Coulis di fragole
20 Min