Kompatibilní verze
Latte cotto di mandorle con coulis di frutti rossi
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca) e il succo (volitelně)
- 90 g di zucchero
- 100 g di mandorle pelate
- 300 g di acqua
- 1 foglio di gelatina, (6 g circa) precedentemente ammollata e strizzata
- 100 g di frutti rossi misti freschi, lavati e asciugati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 703 kJ / 168 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coulis di frutta
10 min
Bazlama con Cacik (Pane con salsa al cetriolo)
30 min
Sciroppo di lavanda
1h 30 min
Dacquoise ai lamponi
3h
Crumble di frutta secca, mele e caramello
1h
Frolla alle mandorle con zabaione agli agrumi
1 Std. 10 Min
Canapè di quinoa
30 min
Chutney di zucca
1 Std. 10 Min
Confettura di albicocche all'arancia e mandorle
2 godz. 40 min
Coulis di fragole
20 min
Tortini allo zenzero e miele con mandarino caramellato
50min
Bevanda a base di mandorle (vegan)
10 min