Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di milza di maiale, pulita dalla parte nervosa
- 40 g di cipolla a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 60 g di vino bianco secco
- 100 g di passata di pomodoro
- 10 g di concentrato di pomodoro
- 4 bacche di ginepro
- 60 g di mela Golden Delicious, sbucciata e a tocchetti (1 cm circa)
- 8 fette di pane casereccio
- 30 g di capperi sotto sale, sciacquati e tritati
- 10 g di pasta di acciughe
- 20 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1298.3 kJ / 310.1 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Sacharidy
- 16.3 g
- Tuk
- 21.7 g
- Nasycený tuk
- 6.8 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 405.1 mg
Alternativní recepty
Schiacciata fiorentina
50min
Pappa al pomodoro
35min
Sformato di cardi
1h
Lampredotto
1 Std. 20 Min
Pici all'aglione
1h 25min
Schiacciata con l'uva
2h
Crostini con fegatini di pollo
40 min
Trippa alla fiorentina
1 Std. 15 Min
Pan co' Santi
7 godz.
Peposo toscano
1h 30min
Paté di fegatini
30 min
Castagnaccio
1h