Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 230 g di acqua
- 25 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 600 g di farina manitoba
- 70 g di strutto
- 300 g di gherigli di noci
- 75 g di zucchero
- 10 g di miele
- 10 g di malto di orzo
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di vin santo
- 15 g di sale
- 1 ½ cucchiaino di pepe nero in polvere
- 250 g di uvetta sultanina, precedentemente ammollata in acqua tiepida e strizzata
- 1 uovo sbattuto
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 6716.5 kJ / 1604.2 kcal
- Protein
- 34.3 g
- Sacharidy
- 186.1 g
- Tuk
- 84.3 g
- Nasycený tuk
- 14.2 g
- Vláknina
- 11.1 g
- Sodík
- 1462.7 mg
Alternativní recepty
Paté di fegatini
30 Min
Schiacciata fiorentina
50 Min
Schiacciata con l'uva
2 Std.
Crostini con crema di milza
1 Std.
Peposo toscano
1 Std. 30 Min
Ricciarelli
7h
Pappa al pomodoro
35 Min
Castagnaccio
1 Std.
Crostini con fegatini di pollo
40 Min
Cantuccini di Prato
1 Std.
Bozza pratese
2 Std. 45 Min
Pici all'aglione
1 Std. 25 Min