
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 230 g di acqua
- 25 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 600 g di farina manitoba
- 70 g di strutto
- 300 g di gherigli di noci
- 75 g di zucchero
- 10 g di miele
- 10 g di malto di orzo
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di vin santo
- 15 g di sale
- 1 ½ cucchiaino di pepe nero in polvere
- 250 g di uvetta sultanina precedentemente ammollata in acqua tiepida e strizzata
- 1 uovo sbattuto
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1604.2 kcal / 6716.5 kJ
- Protein
- 34.3 g
- Tuk
- 84.3 g
- Sacharidy
- 186.1 g
- Vláknina
- 11.1 g
- Nasycený tuk
- 14.2 g
- Sodík
- 1462.7 mg
Alternativní recepty
Panforte
1 godz.
Schiacciata con l'uva
2 godz.
Ricciarelli
7 godz.
Crostini con crema di milza
1 godz.
Budini di riso con crema pasticcera alla zucca
2 godz.
Cantuccini di Prato
1 godz.
Peposo toscano
1 godz. 30 min
Bozza pratese
2 godz. 45 min
Castagnaccio
1 godz.
Crostini con fegatini di pollo
40 min
Pici all'aglione
1 godz. 25 min
Schiacciata fiorentina
50 min