Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di pistacchi al naturale sgusciati e spellati
Salsa ai frutti di bosco
- 150 g di frutti di bosco misti (mirtilli, lamponi ecc.)
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 cucchiaio di acqua
Citronette
- 1 lime, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca) e il succo
- 6 fili di erba cipollina fresca
- 5 g di sale
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
Tartare
- 400 g di filetti di branzino, puliti e a pezzi (2 cm)
- frutti di bosco misti (mirtilli, lamponi ecc.) q.b.
- pane carasau q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1644 kJ / 393 kcal
- Protein
- 25.9 g
- Sacharidy
- 23.9 g
- Tuk
- 21.6 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Semifreddo yogurt greco e salsa alle fragole
9 godz.
Bavarese al cioccolato bianco con coulis di fragole
5h 30min
Cheesecake in vasetto
4h
Panna cotta allo yogurt greco e pesche
4h 30 min
Panna cotta con coulis di albicocche
6h 15min
Pere al vino con crema inglese
4h 30 min
Panna cotta
6 godz. 30 min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 Min
Panna cotta con salsa al caramello
6h 20min
Coulis di fragole
20min
Panna cotta (per 2 persone)
5h 30min
Cheesecake monoporzione al limone con coulis di lamponi
2 Std. 30 Min