Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g queijo flamengo
- 1500 g água
- 2 c. chá de sal
- 350 g massa tipo concha
- 30 g azeite
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 300 g fiambre em cubos
- 100 g espinafres, descongelados bem espremidos
- 30 g farinha
- 250 g leite
- 1 pitada de pimenta
- 1 limão, só a raspa
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3085.8 kJ / 737.5 kcal
- Protein
- 37.3 g
- Sacharidy
- 83.2 g
- Tuk
- 27.9 g
- Nasycený tuk
- 11.3 g
- Vláknina
- 5.6 g
- Sodík
- 2393.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Empadão de atum
1h 10min
Massa com atum e brócolos no forno
30min
Empadão de arroz com cogumelos e frango
1h
Penne com atum e feijão-verde no forno
50min
Penne de atum com manjericão
35min
Gratinado de bolonhesa
1h
Massa com fiambre, presunto e milho
50min
Lasanha de atum
1h
Lasanha de fiambre
55min
Massa com curgete e bacon
40min
Massa de forno da avó
1h
Massa com bacon, ervilhas e manjericão
40min