Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g hortelã, mais q.b. p/ temperar
- 200 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 35 g azeite
- 30 g vinho branco
- 1 folha de louro
- 200 g tomate em pedaços
- 100 g pimento vermelho cortado em tiras
- 100 g pimento verde cortado em tiras
- 1 c. chá de orégãos
- 2 c. chá de sal
- 850 g água
- 350 g massa tipo cotovelo
- 780 g garoupa (4 postas aprox.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1711 kJ / 409 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 5 g
Alternativní recepty
Guisado de lulas e feijão com arroz
1 Std.
Risoto de garoupa com manjericão
1 Std.
Arroz de bacalhau com espinafres e feijão
30 min
Arroz de tamboril
35 Min
Arroz de peixe
55 Min
Feijoada de chocos
40 Min
Massada de cherne
40 Min
Pota à americana
40 Min
Massada de peixe
55 Min
Arroz de polvo
1 Std. 15 Min
Choquinhos à Bulhão Pato
30 min
Feijoada de chocos
45 Min