Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Recheio
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 5 g salsa
- 30 g azeite
- 150 g polpa de tomate
- 500 g carne picada
- 1 c. chá de cominhos
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 folha de louro
- 150 g vinho branco
Arroz
- Manteiga q.b. p/ untar
- 1000 g água
- 1 c. chá de sal
- 350 g arroz carolino
Montagem
- 240 g iogurte natural
- 1 c. sopa de mostarda
- 2 gemas de ovo
- 10 g concentrado de tomate
- ½ c. chá de sal
- Romã q.b. p/ guarnecer
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3444.2 kJ / 823.2 kcal
- Protein
- 31.9 g
- Sacharidy
- 81 g
- Tuk
- 37.2 g
- Nasycený tuk
- 12.7 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 1700.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsichas com couve-lombarda rápidas
30 Min
Empadão de atum
1h 10min
Empadão de carne
1 Std. 20 Min
Lasanha
50 Min
Empadão de arroz e carne
1h 15min
Bifes de cebolada
40 Min
Strogonoff de peru com molho de café
25 Min
Empadão de massa com frango
1h 15min
Bacalhau à comadre
1h 10min
Bacalhau com natas
40 Min
Gratinado de bolonhesa
1 Std.
Empadão de arroz com cogumelos e frango
1 Std.