Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 35 g azeite
- 200 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 30 g vinho branco
- 100 g tomate em pedaços
- 1050 g água
- 1 c. chá de sal
- 350 g arroz carolino
- 100 g azeitonas pretas s/ caroço
- 150 g pimento cortado em tiras
- 500 g bacalhau demolhado e desfiado
- Coentros picados q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 370 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 10 g
Alternativní recepty
Arroz de tamboril
40 Min
Arroz de feijão com morcela
35 Min
Coelho à moda do mediterrâneo
1 Std. 15 Min
Arroz de bacalhau com espinafres e feijão
30 Min
Arroz de peixe
55 Min
Coelho com feijoca e arroz
1 Std. 10 Min
Empadão de bacalhau
1 Std. 10 Min
Roupa velha
25 Min
Arroz de bacalhau
40 Min
Arroz com bacalhau, ovo e salsa
1 Std.
Empadão de bacalhau com camarão e espinafres
1 Std. 10 Min
Arroz de polvo
1 Std. 15 Min