Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di scalogni a metà
- 2 spicchi di aglio
- 150 g di pomodori in quarti
- 50 g di citronella spezzettata (1 cm)
-
15
g di galanga (zenzero fresco Thai) a fettine sottili
nebo 15 g di radice fresca di zenzero (zenzero fresco Thai) a fettine sottili -
8
foglie di kaffir lime, lavate ed asciugate
nebo 8 foglie di lemon grass, lavate ed asciugate - 100 g di salsa piccante thailandese
-
2
dadi per brodo di pesce (dose 0.5 l)
nebo 2 cucchiaini di dado per brodo di pesce - 1000 g di acqua
- 250 g di filetti di pesce (esempio dentice, red snapper, rana pescatrice, Suzuki) a pezzi (1 cm)
- 120 g di funghi pleuroti (orecchioni o funghi ostrica)
-
20
g di zucchero di palma
nebo 20 g di zucchero di canna - 100 g di vongole, pulite
- 250 g di code di gambero di medie dimensioni, sgusciate e pulite
- 20 g di salsa di pesce
- 20 g di succo di lime, spremuto fresco
- 3 cipollotti a fettine sottili
- 3 rametti di coriandolo, le foglioline lavate ed asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 968 kJ / 231 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 3.9 g
Alternativní recepty
Cinghiale ai frutti di bosco
26h
Waterzooi (Zuppa di pesce e verdure)
45 Min
Caldo poblano
35 Min
Paparot
1 godz. 5 min
Calulu di pesce
50 min
Brodo Thai di gamberi e mele speziate
1 godz. 15 min
Salsa bois boudran
10 Min
Zuppa di pesce Maiorchina
45 Min
Burro Montpellier
Žádné hodnocení
Gazpacho di frutta e verdura con salmone marinato (di Sebastiano Rovida)
18h 25min
Costine di maiale alla messicana con pico de gallo
1 Std.
Zuppa cinese con polpette di gamberetti
30 min