
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g di fiocchi di avena
- 500 g di acqua
-
20
g di lievito di birra fresco sbriciolato
nebo 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (8 g) - 2 cucchiai di miele
- 100 g di olio di semi di girasole + + q.b. per oliare
- 200 g di farina di segale
- 130 g di farina manitoba + q.b. per infarinare
- 1 ½ cucchiaino di sale
- ½ - 1 cucchiaino di semi di finocchio (volitelně)
- 250 g di farina manitoba
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 415 kcal / 1738 kJ
- Protein
- 9 g
- Tuk
- 14 g
- Sacharidy
- 61 g
- Vláknina
- 4.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Treccia di grano saraceno alle noci
5hod. 10min
Pane multicereali
17hod. 30min
Panini venostani
3hod.
Pane integrale in cassetta
4hod.
Pane di segale
3hod. 20min
Focaccia alla farina di farro
2hod. 30min
Crackers di riso
3hod. 10min
Panini di segale
12hod.
Bauletti integrali allo speck
5hod. 15min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3hod. 40min
Pan brioche allo yogurt
5hod. 15min
Pane ai cereali con i semi
3hod. 10min