Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g di fiocchi di avena
- 500 g di acqua
-
20
g di lievito di birra fresco sbriciolato
nebo 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (8 g) - 2 cucchiai di miele
- 100 g di olio di semi di girasole + + q.b. per oliare
- 200 g di farina di segale
- 130 g di farina manitoba + q.b. per infarinare
- 1 ½ cucchiaino di sale
- ½ - 1 cucchiaino di semi di finocchio (volitelně)
- 250 g di farina manitoba
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1738 kJ / 415 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 4.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Roggenbrot (pane austriaco)
3h 30min
Pane rustico ai semi
1h 30min
Filoncini di avena e olive taggiasche (vegan)
4hod.
Pane integrale in cassetta
4hod.
Yogurt al té matcha con granola
40min
Pane integrale ai semi vari
4 godz. 10 min
Filone di segale
4hod.
Pane di avena con semi di zucca
3h 50min
Treccia di grano saraceno alle noci
5h 10min
Pane ai cereali con i semi
3h 10min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3u. 40min
Pane di segale
3 Std. 20 Min