Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g di fiocchi di avena
- 500 g di acqua
-
20
g di lievito di birra fresco sbriciolato
nebo 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (8 g) - 2 cucchiai di miele
- 100 g di olio di semi di girasole + + q.b. per oliare
- 200 g di farina di segale
- 130 g di farina manitoba + q.b. per infarinare
- 1 ½ cucchiaino di sale
- ½ - 1 cucchiaino di semi di finocchio (volitelně)
- 250 g di farina manitoba
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1738 kJ / 415 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 4.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Biscotti integrali all'avena
1h 10min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3 Std. 40 Min
Pane integrale in cassetta
4h
Pane di segale
3 godz. 20 min
Panini venostani
3h
Pane svedese
2h
Pane di grano saraceno
2 Std. 35 Min
Filoncini di avena e olive taggiasche (vegan)
4h
Pane rustico ai semi
1h 30min
Panini integrali alle erbe
4h 45min
Pane integrale ai semi vari
4h 10min
Pane di avena con semi di zucca
3h 50min